Szolgáltatások    Referenciák   Kapcsolat

 

 

 

 

 


ELÉRHETŐSÉGEK, CÉGINFORMÁCIÓ

 

Az O.K. Minőségirányítási és Környezettudományi Bt. (OKMK Bt.) 2001. évben 500 eFt saját tőkével alapított családi vállalkozás. Tulajdonosai 100%-ban magyar magánszemélyek. Munkatársaink a minőségügy, a környezetvédelem és az informatika területén tapasztalatokat szerzett szakemberek. Önálló gépjárműparkkal és irodával rendelkezünk, munkánkat nagy teljesítményű számítógépek segítik.

Alvállalkozó és társvállalkozói körünk az ipari tevékenységek szinte minden területére kiterjedő szakmai hátteret biztosít. A környezetvédelemben teljes körű felülvizsgálati engedéllyel rendelkezünk, és szerepelünk a Környezetvédelmi Főfelügyelet szakértői névjegyzékében.   

 

Már cégünk megalapításkor azt a stratégiát követtük, hogy ügyfeleinknek mindig testre szabott, egyedi szolgáltatásokat nyújtsunk. Piaci politikánk lényege: kiváló szolgáltatásokat megfizethető áron, a legszélesebb körben értékesíteni. Üzleti kapcsolatainkat a hosszú távú, szerződéses együttműködés jellemzi, jelentős számú referenciáink mennyisége folyamatosan bővül.

 

Ügyfélcentrikus stratégiánk eredményeként megbízásaink száma, ügyfélkörünk és árbevételeink megalakulásunktól kezdődően folyamatosan bővül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Az OKMK Bt. környezetvédelmi és minőségügyi tanácsadói tevékenységére vonatkozó
ISO 9001 tanúsítványok

  

___________________________________________________________________

 

Tel:: (06 20) 9 644 727

e-mail: info@proenviron.hu,  postacím: 2011-Budakalász, Batthyány u. 28.

Üzletág vezető, ügyvezető: Németh P. Tamás

Kamarai szám: 13-13760, szakértői engedélyszám: 2301-4/2/01/2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________PRO ENVIRON SZOLGÁLTATÁSOK__